VIDEO – Diamanti me çmim rekord në ankand

Pritet që diamanti i bardhë në vlerë 163,4 karat, i cili u shfaq më herët në Hong-Kong, të shitet me një çmim mbi 30 milionë dollarë amerikan në ankand. Diamanti i papërpunuar në vlerë 404,20 karat u zbulua në një minierë në Angola. Ky diamant, i cili mund të nxirët nga qaforja e punuar me flori të bardhë dhe diamante e smeralde, do të shitet në një ankand që do të mbahet në Gjenevë më 14 nëntor.