Vazhdon shkelja e armëpushimit në Halepin Lindor

Forcat paramilitare të kontrolluara nga Iranit dhe ushtria e regjimit të Beshar Esadit vazhdojnë të shkelin armëpushimin e arritur në pjesën lindore të Halepit në Siri dhe të godasin zonën me armë të rënda.