Sulmohet autokolona që transportonte civilët nga Halepi

Snajperët shiit të komanduar nga Irani kanë hapur zjarr ndaj autokolonës me autobusë që transportonte të plagosurit dhe civilët e nxjerrë nga Halepi duke shkaktuar vdekjen e 4 civilëve.