Sulmet me avionë të tipit F-16 në Irak

Ministria e Mbrojtjes e Irakut publikoi pamjet e sulmeve ajrore të avionëve të tipit F-16 ndaj objektivave të DAESH-it.

Ministria në fjalë njëkohësisht njoftoi se me vrasjen e një numri të madh të militantëve dhe shkatërrimin e pajisjeve të ndryshme janë shkaktuar dëme të mëdha DAESH-it.