Sulmet ajrore në Halep të Sirisë

Regjimi sirian dhe Rusia vazhdojnë me bombardimin e Halepit duke përdorur të gjitha armët e rënda. Në sulmin e ndërmarr ndaj lagjes Sukkeri të kontrolluar nga opozitarët janë vrarë 20 persona, ndërsa mësohet se 2 familje kanë mbetur nën rrënoja. 

 


Fjalët Kyçe: bombardime , Halep , Rusi , regjimi sirian