Sulm në Izrael

Një terrorist palestinez hyri në mes të turmës në Har Adar, në kodrat e Jerusalemit dhe afër lagjes Abu Ghosh vrau me armë zjarri 3 izraelitë, si dhe plagosi rëndë një tjetër. Viktimat ishin policë kufiri të lagjes, rreth moshës 20 vjeç. Terroristi u qëllua për vdekje nga forcat e sigurisë.