Sulm ajror ndaj Halepit

Në sulmin e fundit ajror ndaj Halepit në Siri janë vrarë 7 dhe u plagosën 45 persona. Avionët luftarak rus bombarduan vendbanimin Firdevs në zonën e Halepit që ndodhet nën kontrollin e opozitarëve.