Stuhitë e dëborës paralizojnë SHBA-në dhe Kanadanë

Stuhia e shoqëruar nga erëra të forta me intensitet mes 100 dhe 140 kilometra në orë ka pushtuar që nga e marta një korridor mes jugut të Kebekut dhe veriut të shtetit të Nju Jorkut, duke paralizuar veprimtaritë e përditshme deri në provincat në brigjet e Atlantikut.