Stuhia e rërës paralizon jetën në vendet e Gjirit

Stuhia e rërës ka paralizuar jetën në Arabinë Saudite, Kuvajt dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. Probleme ka pasur edhe në trafik, ndërsa në shumë qytete është ndërprerë procesi mësimor. Qytetarët janë paralajmëruar që të mos dalin jashtë nga shtëpitë, në qoftë se nuk do të jenë të detyruar ta bëjnë këtë.

Fjalët Kyçe: