Shpërthimi i Vullkanit Fuego në Guatemalë

Vullkani ndodhet rreth 40 km në jug-perëndim të kryeqytetit të Guatemalës dhe sipas ekspertëve ky është shpërthimi më i madh që ndodh pas 1974.