Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Shkëmbimi i pengjeve në Donetsk

Njoftohet se në Ukrainë u bë shkëmbimi i pengjeve midis administratës së Kievit dhe separatistëve pro-rusë.