ShBA vazhdon të furnizojë me armë PYD-në

Sipas lajmeve që përcjellin burimet në terren dhe videove që qarkullojnë në median sociale Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) vazhdojnë të furnizojnë me armatim e municion PYD-në, zgjatimi sirian i organizatës terroriste PKK. Autoritetet zyrtare nuk kanë bërë ende ndonjë sqarim lidhur me këtë zhvillim.