ShBA - Sulm terrorist në New York

Sipas zyrtarëve 8 persona kanë humbur jetën dhe u plagosën 15 të tjerë të martën në një "akt terrori" pasi një automobilist hyri në shtegun për këmbësorë dhe çiklistë pranë autostradës “West Side” në New York City.