SHBA - Në ngjarjet e dhunshme në Kongresin amerikan humbin jetën 4 persona

Në ngjarjet e jetuara pas bastisjes së ndërtesës së Kongresit në kryeqytetin Washington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) nga përkrahësit e Presidentit Donald Trump humbën jetën 4 persona dhe u ndaluan të paktën 52 të tjerë.