Rusia përforcon bazën ushtarake në Armeni

Rusia ka dërguar 4 avionë dhe 1 helikopter të gjeneratës së re në bazën ushtarake në Erevan të Armenisë, ku do të kryejë fluturime provë duke nisur që prej muajit mars.