Rusia dhe regjimi sirian shpallin një armëpushim 8-orësh në Halep

Ministria ruse e Mbrojtjes njoftoi se armët në Halep më 20 tetor do të pushojnë për të lejuar evakuimin nga qyteti të civilëve dhe grupeve opozitare.