Rusi – Shpërthim i dyfishtë në metronë e Shën-Petërburgut, dhjetëra të vdekur dhe të plagosur

Rusia është tronditur të hënën nga një shpërthim i dyfishtë në metronë e Shën-Petërburgut. Bilanci paraprak flet për të paktën 10 të vdekur dhe mbi 50 të plagosur. Zëdhënësi i Prokurorisë së Përgjithshme të Rusisë, Aleksandr Kurennoy, pohoi se shpërthimet në metronë e Shën-Petërburgut janë “sulm terrorist”.