Regjimi i Esadit bombardon civilët në Halep

Nga sulmet me bomba fuçi të helikopterëve të ushtrisë së Sirisë në zonat e banuara me civilë në lagjet Sukkeri dhe Ensari të Halepit, që kontrollohet nga opozitarët, kanë gjetur vdekjen 11 persona dhe janë plagosur 30 të tjerë.