Protestë në përvjetorin e 3-të të masakrës së Rabias në Londër

Kanë kaluar 3 vite pasi forcat e sigurisë shpërndanë me forcën e armëve protestuesit e mbledhur në sheshet Rabia dhe Nahda në Kajro, kryeqytetin e Egjiptit, të cilët ishin mbledhur për të protestuar kundër largimit me grusht shteti të Presidentit Muhammed Mursi.