Presidenti i ShBA-së, Donald Trump viziton Italinë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump ndodhet në Itali që është edhe ndalesa e tretë e vizitës së parë të tij jashtë shtetit.

Trump zhvillon kontakte në kryeqytetin Romë dhe Vatikan.