Politika krizëndjellëse e Trumpit

Vendimet e Trump kanë shkaktuar tensione dhe krizë në marrëdhëniet e ShBA-së me vendet e tjera dhe organizatat ndërkombëtare si Bashkimi Evropian (BE), Kombet e Bashkuara (OKB) dhe NATO.