Përleshjet e fuqishme në vijën e frontit Armeni-Azerbajxhan vazhduan gjatë gjithë natës

Ministria e Mbrojtjes e Azerbajxhanit njoftoi se forcat armene u përpoqën të merrnin përsëri pozicionet e humbura në drejtimet Fuzuli-Jabrail dhe Agdere-Terter.