Pamjet e para nga bombardimi i objektivave të regjimit në Siri (pjesa e dytë)

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Anglia dhe Franca ndërmorën operacione ajrore ndaj objektivave kimike të regjimit të Esadit në Siri.