Operacioni i Mosullit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) dhe njësitë ushtarake të Irakut po përgatiten për një operacion të madh kundër DAESH-it në Mosull. Edhe pse ushtria amerikane në përgjithësi është tërhequr nga Iraku, sot në Irak gjenden rreth 6 000 ushtarë amerikanë.