Njësitë speciale irakiane mobilizohen për të marrë Bertella-n

Tre batalione të Njësive Speciale të Irakut u vunë në veprim për të marrë Bertella-n në afërsi të Mosullit që gjendet në duart e DAESH-it.

Bertella gjendet për më shumë se 2 vjet në duart e DAESH-it dhe sipas autoriteteve irakiane është pastruar tërësisht nga civilët.