Mursi mund të marrë shtetësinë turke

Pretendohet se presidenti i parë i Egjiptit, i ardhur në pushtet me zgjedhje demokratike, Muhamed Mursi, për të shpëtuar nga dënimi me vdekje që është dhënë kundër tij, mund të marrë shtetësinë e një vendi tjetër dhe thuhet se ky vend është Turqia. Këtyre pretendimeve u është përgjigjur Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu, i cili tha se për momentin nuk fjalë për një gjë të tillë.

Fjalët Kyçe: