Mitingu "Demokracia kundër grusht shtetit"

Shtetasit turq që jetojnë në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe rrethinë, me qëllim të protestës kundër tentativës së grusht shtetit nga ana e organizatës terroriste FETO, para Shtëpisë së Bardhë organizuan një miting me moton “Demokracia kundër grusht shtetit”.