Maduro tregon forcën

Presidenti i Venezuelës, Nicolas Maduro iu drejtua ushtrisë me një fjalim dhe bëri thirrje për unitet. Maduro tregoi forcën duke ecur rrugëve të Karakasit bashkë me qindra ushtarakë.