Kinë – Fillojnë punimet e samitit të liderëve të G20-s

Samiti i liderëve të G20-s filloi sot punimet në qytetin Hangzhou të Kinës. Turqia përfaqësohet në këtë takim të nivelit maksimal nga Presidenti Recep Tayyip Erdogan. Në fotografinë familjare të liderëve, Presidenti Erdogan qëndroi pranë homologut rus, Vladimir Putin dhe atij zot shtëpie, Xi Jinping.