Jens Laerke: Dërgimi i ndihmave humanitare në Siri do të vazhdoj

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Laerke thuhet se autokolonat me ndihma humanitare të OKB-së do të vazhdojnë të dërgojnë ndihma në zonat nën rrethim dhe në vendet me qasje të vështirë në Siri.