Iran – Nga përplasja midis turmës gjatë varrimit të Qasem Soleimanit humbin jetën 40 persona

Në përplasjen midis turmës që u jetua gjatë ceremonisë së varrimit të Komandantit të Forcës Jerusalemi të Rojeve Revolucionare të Iranit Qasem Soleimani mbajtur në qytetin Kirman, kanë humbur jetën 40 dhe u plagosën 213 persona.