Irak - Protestuesit i vënë zjarrin godinës së televizionit shtetëror në Basra

Një grup i protestuesve në qytetin jugor të Irakut, Basra i vënë zjarrin godinës së televizionit shtetëror dhe godinave të disa partive politike shiite.basra daki olaylar