Halepi kthehet në qytet fantazmë

Qyteti i Halepit në Siri është kthyer në qytet fantazmë. Zona Daret Izze e këtij qyteti, i cili pësoi shkatërrim të madh nga sulmet e regjimit të Esadit dhe të grupeve terroriste përkrahëse të regjimit, bartë gjurmë të thella të shkatërrimit nga lufta civile.