Guta Lindore e filmuar me dron

Guta Lindore, lagjja e kryeqytetit të Sirisë, Damask, është kthyer në “një qytet gërmadhë”, ku është e vështirë të gjesh shenja jete për shkak të bombardimeve dhe bllokadës së regjimit të Beshar Esadit, i cili vazhdon të injorojë rezolutat e OKB-së për armëpushim.