Grevë e përgjithshme dhe protesta masive në Katalonjë

Grupet përkrahëse të pavarësisë dhe sindikatat tregtare në Katalonjë kanë bërë thirrje për grevë të përgjithshme, ndërkohë që në këtë rajon autonom në pjesën verilindore të Spanjës vijojnë edhe disa protesta masive.