Grafiku i sulmit në Las Vegas të ShBA-së

Janë publikuar edhe pamjet grafike të sulmit më të keq të armatosur në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Në këtë sulm, ku humbën jetën 59 persona dhe u plagosën afërsisht 500 të tjerë, 64-vjeçari, Stephen Paddock, nga kati i 32-të i hotelit “Mandalay” hapi zjarr mbi turmën e mbledhur për koncertin nën qiell të hapur.