Gjermani – OJQ-të protestojnë kundër akteve terroriste në Turqi

Organizata të shoqërisë civile në Gjermani kanë mbajtur protesta për të dënuar sulmet terroriste. Në protestat e organizuara në Berlin morën pjesë shumë qytetarë turq. Në këtë tubim u evokuan ata që kanë humbur jetën në sulmet terroriste dhe u dënuan aktet terroriste.

Fjalët Kyçe: