Forcat izraelite sulmojnë palestinezët në Jerusalem

Forcat izraelite sulmojnë palestinezët në Portën e Damaskut të Jerusalemit.

Forcat izraelite janë fotografuar duke sulmuar palestinezët pranë Portës së Damaskut të Jerusalemit të pushtuar.

Dëshmitarët thanë se forcat izraelite përdorën gaz lotsjellës dhe arrestuan gazetarët që po filmonin incidentin.