Forcat armene vazhdojnë të pësojnë humbje dhe tërhiqen nga disa rajone

Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit bëri të ditur nëpërmjet një deklarate se përleshjet vazhduan me intensitet të ndryshëm kryesisht në drejtim të frontit në Agdere, Hocavend, Zengilan dhe Gubadli si dhe se forcat armene janë tërhequr nga disa rajone pasi kanë humbur ushtarë dhe pajisje ushtarake.