Flamujt ulen në gjysmë shtize pas sulmit në Mançester

Flamuri i BE-së dhe ai anglez para Parlamentit Evropian në Bruksel janë ulur në gjysmështizë pas sulmit në Mançester. Bashkimi Evropian e ka dënuar sulmin vetëvrasës dhe u zotua për të qëndruar pranë Anglisë në luftën kundër terrorizmit.