Festivali madhështor i akullit dhe dëborës në Kinë

Festivali i 33-të i akullit dhe dëborës në qytetin verior të Kinës, Harbin, u çel me një shfaqe mahnitëse fishekzjarrësh që ndriçoi qiellin.