Evropa në vështirësi me dyndjen e emigrantëve

Shumë vende të Evropës, ku që nga viti i ri i këtej kanë hyrë gjysmë milioni emigrantë, janë larg demonstrimit të një qasjeje të përbashkët ndaj krizës së refugjatëve, e cila vjen duke u rritur. Kurse emigrantët, të cilët kanë marrë rrugët për të iku nga dhuna dhe varfëria, vazhdojnë të presin në kushte të vështira në kampet kufitare.

Fjalët Kyçe: