El-Shebab mbyt në gjak Kenian

Organizata terroriste El-Shebab ka mbytur në gjak Kenian. Terroristët sulmuan një universitet dhe vranë 15 persona, kurse 65 të tjerë shpëtuan duke marrë plagë të ndryshme. Terroristët kanë deklaruar se kanë marrë peng edhe disa studentë të krishterë.

Fjalët Kyçe: