Ekspozitë ushtarake në Ukrainë

Në Rrugën Khreschatyk të Kievit është hapur ekspozita me armë, municione dhe pajisje ushtarake në kuadër të festës me rastin e 26-vjetorit të shpalljes së pavarësisë nga Bashkimi Sovjetik.