Dhuna ndaj myslimanëve Arakanë u protestua në Amerikë

Masakrat dhe dhuna ndaj myslimanëve Arakanë (rohinga) që jetojnë në Birmani (Mjanmar) u protestua në Nju Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

 


Fjalët Kyçe: Birmania , Mianmar , Arakan , rohinga