Civilët që arratisen nga Mosulli përballen me kushtet e vështira të dimrit

Gjendja e civilëve që kanë braktisur shtëpitë e tyre për shkak të përleshjeve që përjetohen ndërmjet ushtrisë së Irakut dhe terroristëve të DAESH-it dhe që janë vendosur në kampet e refugjatëve në rajonet afër Mosullit, përjetojnë kohë të vështira me ardhjen e stinës së dimrit.