Azerbajxhani neutralizoi 550 ushtarë armenë

Azerbajxhani njoftoi se më shumë se 550 ushtarë të ushtrisë armene u vranë dhe u plagosën në përleshjet e djeshme.


Fjalët Kyçe: mobilizim , luftime , Azerbajxhan , Armeni