Armeni - Përkrahësit e Pasiniyan bllokojnë rrugët e kryeqytetit

Si pasojë e mbylljes së rrugëve në drejtim të Iranit dhe Gjeorgjisë nga ana e përkrahësve të Pasiniyanit, janë ndalur edhe hyrje-daljet në vend.