Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Aksident rrugor zinxhir i pabesueshëm në Kinë

Shpejtësia e lartë dhe reshjet e shiut u bënë shkak për një aksident rrugor të pabesueshëm në Kinë. Një kamion del jashtë kontrollit në autostradë dhe kalon në kahun e kundërt duke i hapur rrugë një katrahure të vërtetë. Pamjet janë filmuar nga kamerat e sigurisë.