8 fëmijë vdesin në bombardimin e regjimit të Esadit

Në sulmin e artilerisë së regjimit të Esadit në një parashkollorë në kryeqytetin Damask 8 fëmijë mbetën të vrarë dhe 15 të tjerë mbetën të plagosur.